JÄRJESTÄMIS­PALVELUT

Tilannekartoitus

Maksuton tutustumiskäynti on kestoltaan 30 min – 1 h. Tuumataan alkuun, mitä toiveita teillä on järjestettävän tilan suhteen. Keskustelun pohjalta voit päättää, millainen palvelu sopisi teidän tarpeisiin. Maksuton tutustumiskäynti ei velvoita tilaamaan palvelua.

Konsultointipalvelu

Kaipaatko ratkaisuja ja täsmävinkkejä tavarapulmiisi? Oletko omatoiminen ja innokas järjestelijä, mutta kaipaat kodin järjestämiseen alkusysäyksen ja ammattilaisen neuvoja? Oletko yrittäjä ja painit tavarahaasteiden kanssa toimitiloissasi? Valitse silloin konsultointipalvelu. Huom. Konsultointipalvelu ei ole kotitalousvähennyskelpoinen.

Järjestämispalvelu

Järjestämispalvelu sisältää kohteen suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Järjestämispalvelua tarjotaan tuntihinnalla tai edullisempana järjestämispakettina. Palvelu sisältää maksuttoman tilannekartoituksen, suunnittelun ja konkreettista järjestämisapua. Järjestämisen kestoon vaikuttaa tavaramäärä ja asiakkaan päätöksenteon nopeus. Järjestämispalvelusta saa kotitalousvähennyksen (60% v.2022).

Taklataan yhdessä tavarahaasteet

Tilaa maksuton tutustumiskäynti, jossa kartoitetaan tilanne ja mietitään, kuinka voisin auttaa sinua tavarahaasteissa.

Moni ostaa nykyään siivouspalvelua, vaikka siisteys on katoavaista. Ammattimaisen järjestämispalvelun lopputulos sen sijaan kestää. Kun ylimääräinen tavara on karsittu ja jäljelle jääneille tavaroille mietitty arjessa toimivat paikat, ei kaaosta pääsekään enää syntymään. Ilahdun edelleen päivittäin Saaran kanssa järjestetystä vaatehuoneesta, josta löydän helposti etsimäni ja joka pysyy järjestyksessä kuin itsestään.

Nainen, 38

Ammattijärjestäjän apu oli tarpeellista, sillä se herätti ajatuksia, mitä tämä elämä on kaiken tavaramäärän keskellä. Saara teki hyviä ehdotuksia, mutta antoi kuitenkin vapauden päättää itse, mistä luopuu ja mistä ei. Tavaroiden lajittelu ja järjestely kaappeihin toi tilaa ja selkeyttä siihen, mitä missäkin on. Prosessi jatkuu edelleen.

Nainen, 65